21 години АРЕТЕ !

Школа за подготовка на ученици “Арете”
Вярваме в успеха на Вашите деца!

Участие в Справочника за Средното образование 2008/2009 г. В Школа “Арете” работят опитни и отлично подготвени преподаватели. Вече 18 години нашите усилия са насочени към успешна подготовка на ученици, кандидат-гимназисти и кандидат-студенти Учениците се обучават индивидуално и в групи, с цел постигане на оптимални резултати при представянето на конкурсните изпити. По време на обучението курсистите усвояват, упражняват и анализират знанията, предвидени в учебната програма.

Подготовката в Школа “Арете” е насочена към изпитите за елитните езикови и математически гимназии и техникуми след 7-ми клас; за изпитите външно оценяване; за матурите и кандидат-студентските изпити. За всяко занимание учениците имат домашна работа, която се проверява от преподавателите   Периодично се провеждат   пробни изпити, които поставят курсистите в реална изпитна обстановка

Участие в 3-я Фестивал на българското образованиеУчениците се обучават в групи до 14 деца. Възможна е и индивидуална подготовка.

Пълният курс на обучение в школа “Арете” е с продължителност 10 месеца. Школата приема ученици по време на цялата учебна година.  

Курсовете се провеждат в офиса на школата, на адрес:гр.София ж.к. Красно село”, ул. “Дойран” бл. №8, вх.Б, ет.1.

Родителски срещи

Провеждат се индивидуално с преподавателите по съответния предмет. Школата е в постоянна връзка с родителите, с цел постигане максимален ефект от обучението на децата.

GSM: 0887 564 374, 0888 555 735; Тел. 02/9581733
e-mail: arete@abv.bg
Адрес: гр. София, ж.к. Красно село, ул. Дойран, бл.8, вх.Б, партер ляво

Актуално!

Ръководството и преподавателите в школа“Арете“ поздравяваме нашите ученици за отличното представяне на изпитите за НВО след 7. клас и на зрелостните изпити след 12. клас!

Продължава записването за курсовете през учебната 2018-2019 г.

Пожелаваме успех на всички наши ученици! Уважаеми родители, скъпи ученици, на 10.09.2018 г. започват курсовете по български език и литература и по математика за учениците от седми клас. От 10.09. до 13.09. заниманията ще се провеждат всеки ден по 4 учебни часа на предмет.

Описание на курса:
Обучението се осъществява съобразно учебния материал и е насочено към подготовка за кандидатстване след 7. клас. Работи се по създадени от преподавателите в Школата материали, които учениците получават в началото на курса и по време на занятията. Ползват се и учебни помагала, чиито автори са утвърдени професионалисти с дългогодишен педагогически опит.

Към всяко занятие има домашна работа, която се проверява от преподавателите и се оценява. В процеса на обучение се осъществява текущ контрол под формата на тестови изпитвания и пробни изпити.

Към курса на обучение са предвидени 8 пробни изпита (по 4 за всеки от предметите), които ще се проведат през октомври, декември, февруари и април. След всеки пробен изпит се анализ на всяка една от задачите, като резултатите от изпита помагат за максимално изчистване на пропуските преди самия изпит.

Продължителност на курса:

- 384 учебни часа (по 40 минути) при обучение по двата предмета;
- 192 учебни часа (по 40 минути) при обучение по един предмет.

На 30.09.2018 г. започват курсовете по български език и литература и по математика за учениците от шести клас. На 07.10.2018 г. започват курсовете по български език и литература и по математика за учениците от дванадесети клас.

Полезни връзки:
Министерство на образованието
РИО София град

Пожелание за успех!
Скъпи ученици, добре дошли в школа “Арете” ! Започвайки своето обучение в нашата школа, вие трябва да сте сигурни, че ще усвоите трайни и задълбочени знания, които ще ви помогнат да постигнете висок успех на изпитите. Досегашните успехи на нашите курсисти са най-красноречивото доказателство за това. Всеки ученик, преминал през обучение в школа “Арете”, може да избира между най-елитните училища в София. Гаранции за вашия успех са високият професионализъм на нашите преподаватели и изпитаната методика, по която те работят.
Желаем успех на всички наши курсисти!
На добър час!

Нашите успехи !
През 2017 г. абитуриентите, които през учебната 2016-2017 год. се обучаваха в нашата школа, се справиха отлично със зрелостните изпити. Всички кандидат-студенти получиха отлични оценки още на предварителните изпити в СУ „Климент Охридски” и в УНСС и бяха приети във ВУЗ. От все сърце им желаем успехи в специалността, която са избрали.
90% от кандидат-гимназистите, подготвяни в школата, бяха приети на ПЪРВО ПОСОЧЕНО ЖЕЛАНИЕ в следните училища:
91 НЕГ “Проф. К. Гълъбов”, 73 НЕГ, 164 ИЕГ “Мигел де Сервантес”, СМГ “Паисий Хилендарски”, II АЕГ “Томас Джеферсон”, 9 ФЕГ, НТБГ, НФСГ, 35 СОУ “Добри Войников”, 133 СУ, 31 СУЧЕМ. 18 СУ. Всички ученици, подготвяни в школата, в момента учат в престижни софийски училища.

Горди сме с успехите на нашите деца!

uslugizenikontaktuslugifirmaofertiprati ni e-mailzeniofertikontaktuslugiekipuslugi
© 2002 Web Design by L.S. / maatbg@abv.bg / (0886) 03 93 03
© 2000 Logo Disign by Rumen Nedjalkov